IMT
      Фирмен Профил
      Продукти
      Партньори
      Новини
      Информация
      За Контакти
Bilgarian English
created by: MetaVisia
International Marine Technologies-Professional solutions for every situation


Фирма ИМТ е създадена през 1990, под името Русе Радар. През 1996 променя името си на Интернационални Морски Технологии, но Русе Рарар все още съществува като добре познато име на пазара, и дъщерна компания. ИМТ е натрупала вече 16 годишен опт в областта на проектирането, доставка, монтаж и обслужване на различни видове речно, морско и позициониращо оборудване.

Нашите клиенти са български и чужди компании, корабособственици, корабостроителници, държавни агенции и др. Ние сме добили репутация на надежден партньор сред нашите клиенти, и работим усилено за да я затвърдяваме всеки ден и да я доказваме на нови клиенти.

Търговската дейност на ИМТ се подкрепя от нашия сервизен отдел, който се намира в ценралния офис на компанията в гр. Русе. Ние поддържаме необходимото лабораторно и изпитвателно оборудване, резервни части, софтуерни продукти за програмиране и складова наличност - всичко което ни позволява да осигурим на нашите клиенти пълно и навременно обслужване.

Във всичко което правим, качеството е от първостепенно значение. През 2002 година, Интернационални Морски Технологии ЕООД получи сертификат за своята система за управление на качеството по стандарта ISO 9001:2000, издаден от Германски Лойд. Ние сме сертифицирани също от Българския Корабен Регистър, ИА "Морска Администрация", от Руския и Украинския Корабен Регистър.

Всички наши усилия са насочени към едно - да осигурим необходимото обслужване на нашите клиенти - бързо, надеждно и качествено. В този бързо променящ се свят тази цел се постига все по трудно, но с това се повишава и нашата мотивация. Ние винаги следим последните технически и икономически развития в областта си, за да можем да предложим на нашите клиенти подходящия продукт за всяка ситуация, и винаги да бъдем една крачка напред.

 


вижте сертификатите /.pdf формат/ ISO_GL
RMRS

Изтеглете си Adobe Reader

Фирмен Профил   |   Продукти  |   Партньори  |   Новини  |   Информация  |   За Контакти
Copyright © International Marine Technologies